Anderstam Logo
Anderstam Logo
Kontakt ikon
Fjällhus från Anderstam Fjällhus Fjällhus från Anderstam Fjällhus
Overaly image

Fjällhus – vi vet att det finns lika många visioner som det finns människor.

Här visualiserar vi några av våra fjällhus. Ni kan använda dem som de är, eller ändra och anpassa precis som ni själva vill.

Möjligheterna att anpassa våra olika fjällhus är närmast oändliga. Vår vision att är att erbjuda alla friheten att skapa sin fjällstuga utan kompromisser. Ni kanske har sett en modell ni gillar som utgångspunkt? Kanske har ni enkla skisser på papper? Eller så har ni möjligen suttit med RoomSketcher och arbetat fram er planlösning? Vilken utgångspunkt ni än har, så finns vi och våra arkitekter här för att hjälpa er med ert projekt från idé, till bygglovsansökan, till färdigt hus.

 

VÅRA HUSMODELLER

Våra byggare

Vi väljer med omsorg våra hantverkare och entreprenörer.

Inget som passar?

Designa ditt eget hus

Våra byggare

Vi väljer med omsorg våra hantverkare och entreprenörer.

Inget som passar?

Designa ditt eget hus

Fjällhus som är hållbara

Det spelar ingen roll om du vandrar, fiskar, cyklar, åker skidor eller letar bär. Med ett fjällhus får du just den friheten.

Vi på Anderstam Fjällhus älskar våra svenska fjäll och att bygga rejäla fjällhus. Vår passion gör att vi alltid är redo att hitta de bästa hållbara lösningarna för er. Lika mycket som att det också är en självklarhet för oss att bry oss om vår omvärld.
Våra rejäla fjällstugor är att lita på för att stå emot hårda fjällvintrar. Alltid med fokus på hög komfort och driftkostnader som är marknadsledande. Samtliga våra fritidshus byggs i en säker och kontrollerad produktionsanläggning. Husskalen levereras sedan till byggplatsen och kan sättas samman inom loppet av några dagar.