Anderstam Logo
Anderstam Logo
Kontakt ikon

Vår filosofi

Att ge sig in i ett husbygge kan kännas som att stå på toppen av ett berg. Men vi finns med under hela åket.

Det är mycket att tänka på. Många hinder och utmaningar att klara av. När frågorna hopar sig – då vill vi vara den som säger ”de ä bar å åk! Vi kan det här och vi ska hjälpa dig ner för hela pisten. Det kommer att gå bra. Och är det några gropar på vägen, då kommer vi  hjälpa er över dem.

Anderstam Hus står för enkelhet, trygghet och proffsighet. Ni kan vara trygga med att vi står bakom det som är sagt. Vårt jobb är att hjälpa er från första svängen ner till den sista.

Rekorderligt bygge

För att det ska bli mer än prat, har vi valt att göra det till en garanti, en stämpel
som vi kallar ”Reko-Bygg”.
Denna garanti är något vi jobbar efter i varje projekt och samarbeten.

Reko-Bygg innefattar följande delar:

• Ärlighet & transparens
• Förtroende & trygghet
• Miljömässigt hög standard
• Respekt för fjäll & natur
• Hållbart & rejält

Kunden i fokus

Alla har sin resa till sitt husbygge. Läs här om hur en av våra kunder tog sig i mål.

Vilka är vi?

Anderstam Hus AB

Bolaget ägs och drivs av Andreas Anderstam, och startades 2018.  Anderstam Fjällhus har sitt huvudkontor och sin tillverkning i Sundsvall. 

Andreas Anderstam har under de senaste åren byggt många hus i fjällen Därför tyckte vi det kändes helt naturligt och rätt att starta ett bolag som jobbar dedikerat och inriktat  mot den fjällvärld vi kommit att uppskatta och känna sådan lust inför.

Vi har vårt säte i Sundsvall, men finns ofta i fjällen för möten och samarbeten.

Vårt jobb är att ta fram alla handlingar, projektering, planering, bygglovshantering, upphandlingar, avtalsunderlag. Man kan välja t ex skalentreprenad, delad entreprenad eller det vanligaste alternativet totalentreprenad. Husavtalen skrivs direkt med vår utvalda byggare. På så sätt har våra kunder ett avtal, direkt med den som bygger huset, inga mellanhänder, enkelt, ärligt och rakt, precis så vi vill ha det. Vi använder oss av konsumentverkets standardavtal ABS 18

Vi har samtliga erforderliga försäkringar och färdigställande garantier. Våra byggare har de certifikat som krävs t ex BKR, Säker vatten m.m.

 

 

Inspirerande bilder från Pinterest

Vi är alltid intresserade av inspirerande bilder, estetik och teknik. Här är bilder från vårt Pinterestkonto. Titta in för inspiration och idéer till ditt eget drömhus.