Anderstam Logo
Anderstam Logo
Kontakt ikon
Prinshöjden i Kungsberget

december 10, 2019 - 8:46 e m

Anderstam Fjällhus levererar till Prinshöjden i Kungsberget

Fastighetsutvecklaren bakom Sveriges mest expansiva skidområde, har nu gett Anderstam Fjällhus uppdraget att leverera 16 stycken nya fjällhus till ett helt nytt stugområde – Prinshöjden i Kungsberget. Området Prinshöjden är beläget mitt i backen i Kungsbergets skidanläggning. De första spadtagen är redan tagna och det första huset beräknas stå klart innan vintersäsongens slut. Anderstam Fjällhus har tillsammans med fastighetsutvecklaren tagit fram en unik husmodell och ett koncept med egen hemsida.

-”Vi har haft ett år långt över våra förväntningar och att nu få knyta ihop året med denna beställning känns otroligt hedrande och inspirerande. Vi tycker det finns en väldigt bra genomgående tanke i hela konceptet och ser fram emot att få ta detta projekt från ax till limpa.” säger Andreas Anderstam, ägare Anderstam Fjällhus.

 

 

Husmodellen | Prinsen

Prinshöjden i Kungsberget

Husmodellen Prinsen är framtagen för att passa den aktiva skidfamiljen

Huset har 80 kvm boyta, 8 bäddar, 2 badrum, bastu och skidförråd. Invändigt satsar vi på hållbar kvalitet och en bra kombination av rustik design i en modern tappning. Träpanel på väggar, lantligt Marbodalkök, rejäla trägolv, samt kakel och klinker i badrum och hall. Smarta skidbodar med egen låsbar ägarförråd, både invändigt och utvändigt.

Komplett pris för hus och tomt: 2,690,000 miljoner kr.

Prinshöjden i Kungsberget

Prinshöjden har ett mycket attraktivt läge, mitt i backen, nära Mälardalen. Här bygger vi ett för området unikt framtaget hus som är genomtänkt, kvalitativt och prisvänligt. Priset inkluderar ett nyckelfärdigt hus tillsammans med tomt och alla tomtavgifter. Det finns totalt 16 stycken tomter/husplatser på Prinshöjden varav 6 stycken är tillgängliga 2020. Vi bygger ett visningshus under vintern 2020 som beräknas vara klart för visning innan skidsäsongen är slut.

 

På Prinshöjdens hemsida kan ni följa projektet kontinuerligt.
Vill du veta mer om Prinshöjden, klicka här >>

Prinshöjden i Kungsberget

Pressmeddelande

I ett pressmeddelande från Branäsgruppens VD säger han följande:

– ”Resan som vi har gjort i Kungsberget, från dagsanläggning till skidort, är fantastisk och att nu utöka med fjällstugor känns som helt rätt steg att ta. Det finns en efterfrågan, samtidigt som vi tror att det kan hjälpa oss att ta ytterligare kliv framåt, säger Anders Kjällström, vd på Branäsgruppen som äger Kungsberget.”

För några år sedan var Kungsberget en liten dagsanläggning och då hade man nog svårt att förutspå den fantastiska resa som de gjort fram till nu. Idag är de en av Sveriges snabbast växande skidanläggningar och en skidort med flera boenden och mer än 20 pister. Även om boendeutbudet är relativt stort, med både lägenheter och mindre stugor har det funnits en längtan efter äkta fjällstugor på området. Totalt kommer 16 stugor att byggas på det nya området, Prinshöjden, där 5 nyckelfärdiga hus kommer att kunna säljas redan under 2020.

Ett smart ägande

Kungsbergets gästservice hjälper dessutom till med att hyra ut husen den tid de inte nyttjas av ägarna. Det innebär att det är en smart och lönsam affär att äga ett hus på detta område. Vi har tagit fram en kalkyl som exemplifierar hur man kan gå plus på sitt ägande.

 

Vill du veta mer om Prinshöjden, klicka här >>

Nyhetsarkiv