Anderstam Logo
Anderstam Logo
Kontakt ikon

Välkommen till Klöverbacken

Klöverbacken i Borgafjäll är ett smart och vackert fjällboende som uppförs i samspel med naturen och där du har vildmarken utanför tröskeln. Det är i korthet utgångspunkten för detta spännande fritidshusområde. Symbiosen mellan Borgafjälls storslagna natur och tomternas utformning har ett enda mål: att optimera upplevelsen av orörd vildmark. Vi skapar en plats där du kan andas in och umgås men samtidigt uppfyllas av total avskildhet och bokstavligen ha det fria äventyret på andra sidan dörren.

Området blir färdigställt under sommaren 2019.
Kontakta  mäklare Anton Eriksson om du är intresserad av en högst unik och fjällnära tomt.

Se aktuella tomter & priser här >>

Området

Direkt ut i fjällvärlden

Området runt Borgafjäll är känt för såväl skidbackar som vandringsleder och för utmärkt fiske och jakt. Mest känt är nog ändå Borgafjäll för sin närhet till en av Europas mest lättillgängliga vildmarker. Byn ligger bokstavligen i slutet av vägen och du kommer direkt ut i fjällvärlden på såväl skidor som till fots och du hittar alltid en orörd linje på någon av de närliggande fjällsluttningarna. Själva skidsystemet har i dagsläget tre liftar och 13 nedfarter och den längsta nedfarten är 1495 meter med en fallhöjd på 289 meter. Säsongen är lång och varar normalt från Lucia till första maj.

Vid skidbacken och på Hotell Borgafjäll finns förstås mat och underhållning, men söker du djupare matupplevelser går du till gästgivargården Borgagården som får omdömet mycket hög klass i White Guide 2015. Krogen har funnits i guiden i många år och är norra Norrlands högst rangordnade på listan. Restaurangen har även en väl utbyggd vinkällare med en inriktning mot den gamla vinvärlden och flera spännande vinlistor att välja från.

Det finns också oändligt många fiskevatten att doppa flugan eller spinnaren i. Föredrar du jakt finns det möjlighet för allt från fågel och småvilt till älg och björn. Det finns flera fiske- och jaktguidesföretag i området. I Borgafjäll finns även livsmedelsaffär, husvagnscamping, möjlighet till att köpa färdigkluven ved, enklare bilverkstadscervice och kapell.

Är ni intresserade av Borgafjäll tomter i Lappland?

Vänligen fyll i uppgifter nedan, så återkommer vi snarast.