Anderstam Logo
Anderstam Logo
Kontakt ikon

Samtliga tomter i Högåsen är slutsålda. Vi uppdaterar om nya tomter dyker upp i området.

Tomten ligger i Högåsen med utsikt över Snasahögarna. Här har Anderstam Fjällhus tjugo tomter till salu. Vissa tomter ligger i sluttning och passar bra med Souterräng och vissa på platt mark.
Det är väldigt bra markförutsättningar på denna rullstensås. Lättbearbetad, fast och väldränerad mark.

Samfällighet för vatten och avlopp. Fiber finns indraget på området.

Området ligger 3,5 mil västerut från Duved/Åre, 1,5 mil innan Storlien. Dessa tomter ligger i genuin och äkta fjällmiljö, med 1400 meter höga Snasahögarna som tornar upp sig framför tomterna.

Underbar utsikt och närhet till allt som fjällen har att erbjuda. Endast 1,5 mil till Storulvåns fjällstation, en utgångspunkt för vandring i Jämtlandstriangeln. Fiske i världsklass i alla riktningar.

Endast 15 min till backarna i Storlien, och 25 min till backarna i Årefjällen.

Området

Genuin och äkta fjällmiljö

Området ligger 3,5 mil västerut från Duved/Åre, 1,5 mil innan Storlien. Dessa tomter ligger i genuin och äkta fjällmiljö, med 1400 meter höga Snasahögarna, som tornar upp sig framför tomterna. Underbar utsikt och närhet till allt som fjällen har att erbjuda. Endast 1,5 mil till Storulvåns fjällstation, utgångspunkt för vandring i Jämtlandstriangeln.
Fiske i världsklass i alla riktningar, endast 15 minuter till backarna i Storlien och 25 minuter till backarna i Årefjällen.
Området lämpar sig väl för längdskidåkning, jakt, fiske och bärplockning.

Är ni intresserade av Högåsen (Slutsålt)?

Vänligen fyll i uppgifter nedan, så återkommer vi snarast.