Anderstam Logo
Anderstam Logo
Kontakt ikon

Solbacken

Vi fick uppdraget att ta fram attraktiva exklusiva parhus till nytt område i Storhogna. Området heter Solbacken. Det ligger otroligt fint och högt i ett söderläge med Storhogna fjällen i panoramavy, samt med direkt anslutning till transport backen mellan Klövsjö och Storhogna skidsystem.

En spännande utmaning med en något begränsad detaljplan vad avser yta och höjd, vi tycker dock vi fick till det på ett lyckat sätt. Vi har eftersträvat att få till en modern “lodge” med rustika mörka kulörer invändigt och utvändigt vill få till en lyxig genuin fjällkänsla. Husen togs emot mycket väl och sålde helt slut på ett par veckor. Under 2022 påbörjas etapp två med dessa hus.
Totalt släpptes 24 lägenheter i etapp 1, under hösten 2021, släpp etapp 2 med 20 lägenheter till som kommer byggas under 2022.

Husen säljs av Fastighetsmäklare LoeVastero
Kontor Vemdalen/Funäsdalen
Storhogna torg 1, 840 92, Vemdalen
Tel 070-542 30 40
Webb: skandiamaklarna.se

Annonsen för husen hittar ni här >>

Rejält och lyxigt parhus

Sångbäcken ett exklusivt fjällhus med många möjligheter. Med denna modell så vill vi hylla,  det klassiska traditionella och rustika fjällhuset,  samtidigt ge det en ny modern omformning. De magnifika kuporna ger en extra härlig rymd och ljusinsläpp. Designen av kuporna smälter in i arkitekturen på ett naturligt sätt. Planlösningen rymmer mycket på relativt liten yta. Husets alla material genomsyrar kvalitet och exklusivitet.

Om huset

Sångbäcken är ett av våra parhus, modernt och rustikt i en fin harmoni.

Med ett parhus finns många möjligheter, bygga tillsammans med familj och vänner. Eller att bygga i egen regi och låta en lägenhet hyras ut under året. Det går även bra att göra om planritningen. Så att en lägenhet är mindre och den andra större. Eller varför inte en öppningsbar dörr mellan lägenheterna så att den rymmer sällskap på 16-18 personer.

Läs mer här >>

Området

Området

Solbacken ligger mitt i Storhogna. Husen har ski in ski out läge. Skidsystemet drivs av Skistar. Här kan man åka rakt ut i de familjevänliga backarna i Storhogna, eller ta transportliften till de mer utmanande och tuffare backarna i Klövsjö. På samma liftkort kan man även åka i Vemdalsskalet och Björnrike. I storhogna finns även det välkända och prisbelönade Storhogna spa hotell. Här finns storslagen natur utanför dörren, och många vackra leder att upptäcka året om.

Är ni intresserade av Solbacken i Storhogna?

Vänligen fyll i uppgifter nedan, så återkommer vi snarast.