Anderstam Logo
Anderstam Logo
Kontakt ikon

Har du drömt om att få skapa ditt eget fjällhus? Då har du hamnat helt rätt.

Anderstam Fjällhus jobbar främst med arkitektritade unika fjällhus.

Något som alltid börjar med en idé, sedan kanske skisser på ett papper, ett möte med oss och våra arkitekter, bygghandlingar och slutligen ett hus och hem att leva och vara i. Ett hem helt byggt av dina visioner. Det är är äkta skaparglädje, för oss och för våra kunder.

Personlig arkitekt

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig kontakt med våra egna husritare. Vi arbetar lyhört efter er vision och idé, samtidigt som ni alltid kan räkna med stöd av vår expertis och erfarenhet. När vi ritar ert hus kan vi göra det helt från ett blankt blad, eller anpassa en befintlig modell till era personliga önskemål. När ritningarna är klara så ombesörjer vi allt kring bygglovsansökan.

 

 

 

 

 

Göra egna ritningar och skisser

Kanske har du redan en klar bild av ditt drömhus. För att  vi ska få en bra bild av er vision, kan det underlätta med någon typ av skiss. En del kommer in med enkla skisser ritade för hand. Andra utgår från en befintlig husmodell på nätet. Ett tips är att använda sig av är programmet  RoomSketcher. Där kan ni skapa skalenliga planskisser samt enklare 3D modeller. Dessa skissar fungerar utmärkt  som underlag för våra arkitekter att skapa kompletta ritningar.