Anderstam Logo
Anderstam Logo
Kontakt ikon

Har du drömt om att få skapa ditt eget fjällhus? Då har du hamnat helt rätt.

Anderstam Fjällhus jobbar främst med arkitektritade unika fjällhus.

Något som alltid börjar med en idé, sedan kanske skisser på ett papper, ett möte med oss och våra arkitekter, bygghandlingar och slutligen ett hus och hem att leva och vara i. Ett hem helt byggt av dina visioner. Det är är äkta skaparglädje, för oss och för våra kunder.

Personlig arkitekt

Vi arbetar lyhört och nära era drömmar och idéer, men hjälper även till med vårt kunnande och alltid i koppling till husets pris. Vi vill alltid, att de val man gör som kund även ska kopplas till ett pris, så man i ett tidigt stadie kan avgöra om det är en idé man vill gå vidare med eller ej. Ekvision är  experter på vårt byggsystem och vet hur man bäst maximerar god arkitektur med ekonomi.

Vi tar fullt ansvar för samtliga handlingar som behövs för bygglov och startbesked.

 

 

 

Göra egna ritningar och skisser

Kanske har du redan en klar bild av ditt drömhus. För att  vi ska få en bra bild av er vision, behövs någon typ av skiss. En del kommer in med enkla skisser ritade för hand. Andra utgår från en befintlig husmodell på nätet. Ett tips är att använda sig av är programmet  RoomSketcher. Där kan ni skapa skalenliga planskisser samt enklare 3D modeller. Dessa skissar fungerar utmärkt  som underlag för våra arkitekter att skapa kompletta ritningar.